L’Hotel Monestir està situat en un lloc estratègic, és a dir, molt aprop dels grans nuclis turístics ( a 35 km.) però gaudint d’una tranquilitat i una climatologia envejable.

Des de l’hotel, es poden fer multitud de rutes i activitats:

  • RUTA DEL CISTER: Visitar els monestirs que la componen: Monestir de Poblet (a 500 metres), Monestir de Santes Creus ( a 25 Km.) i Monestir de Vallbona de les Monges ( a 30 Km.)
  • RUTA MEDIEVAL: Visitant la població veïna de Montblanc ( a 8 Km.), on podràn admirar les seves muralles, castells i esglèsies de l’edat Mitjana.
  • RUTA DELS CELLERS MODERNISTES: Podran gaudir de la Conca de Barberà poble a poble, visitant els seus cellers i tastant els seus vins com a eix vertebredor de la comarca i la seva gent.
  • RUTA PEL PARC NATURAL DE POBLET: On les caminades, els paisatges, les vistes i la vegetació són variats i d’una gran bellesa. Aptes per a fer-ho a peu tot fruint del paisatge, o amb bicicleta BTT. (possiblitat de fer-ho també a cavall).

ALTRES LLOCS D’INTERÈS TOTALMENT RECOMANABLES:

A L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ ( a 2,5 Km.): La cova de la Font Major (possibilitat de fer espeleologia i inmersions amb equips de neopré).

A TARRAGONA ( a 45 Km.): La ciutat romana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, i com no, les seves magnífiques platges.

A SALOU-VILASECA ( a 40 Km.): Port-Aventura i la zona d’oci més gran de la província.